• Block HTML text

Genåbning af plejehjemmet Falkenberg

Fredag den 3. juli modtag beboerens primærkontaktperson en mail, hvor vi med glæde kunne meddele, at vi på bekendtgørelse fra Sundheds og Ældreministeriet åbnede for besøg både udendørs og indendørs i beboernes bolig. Da det fortsat, er plejehjemsledelsens ansvar, at sikre at besøg foregår sundhedsfagligt forsvarlig, åbnede vi forsigtigt op med fortsat låst yderdør og bestilling af besøg. Vi fulgte besøgende op for, at orientere om diverse gængse forholdsregler for at hindre smitte.

Nu er der gået nogle dage og vores erfaring er, at situationen har fundet et leje, hvor vi kan åbne yderdøren som før COVID tiden mellem kl. 7-16. Det sker fra den 10. juli 2020, hvor I pårørende herefter frit kan gå ind i huset uden at bestille tid. Mange pårørende har en nøgle, som giver adgang til den grå dør. Så kan I selv gå ind, når hoveddøren er lukket mellem kl. 16 og 7. Vi henstiller til, at I går direkte op i beboerens bolig, da ophold på alle fælles arealer fortsat ikke er tilladt. 

Vi vil af hensyn til smitteopsporing meget gerne have, at pårørende/gæster noterer navn og øvrige data på en seddel i indgangspartiet, så det bliver nemmere at opspore, hvem der har været på besøg i tilfælde af ny smitte på Falkenberg. Dette er selvfølgelig frivilligt, men det vil være en uvurderlig hjælp, hvis der bliver konstateret smitte. 

Alle andre end beboerens pårørende skal fortsat melde deres ankomst og følges rundt i Huset, fx håndværkere. Det er desværre fortsat ikke muligt at selvtræne samt købe og spise mad i caféen.

Hunde er igen velkomne på Falkenberg, såfremt det skønnes at hunden har betydning for den enkelte beboers trivsel. Hunden skal være i snor og sammen med ejer gå den direkte vej til beboerens bolig.

Vi glæder os meget over, at få mere liv i huset og genoptage vores vanlige gode samarbejde.

Vi håber, at I vil dele denne glædelige nyhed med andre i beboerens familie/omgangskreds.

 

Som plejehjem er vi i denne uvante tid med Corona pandemi, nødt til at tage nye tiltag i brug. Læs om det herunder:

April
Brev til pårørende fra Centerchefen
Forbud mod besøg på plejehjem
Påskebrev til pårørende 8. april 2020 fra Centerchefen
Pårørendebrev – 24. april 2020
Stop smitten plakat

Maj
Pårørendebrev – 15. maj 2020
Brev til pårørende 29. maj 2020

Juni
Brev til pårørende den 15. juni 2020

Juli
Mail til pårørende den 1. juli 2020
Brev til pårørende den 2. juli 2020 fra Centerchefen
Mail til pårørende den 2. juli 2020

September
Status på COVID på Falkenberg
Brev til pårørende den 18. september 2020 fra Centerchefen

Ved køb af mad i Falkenbergs café
Det er grundet COVID-19 ikke muligt at komme ind på Falkenberg.
Ring venligst til køkkenet på 49281503, for at afgive bestilling. Personalet kommer ud med maden, når den er klar.
Desuden, så henstiller vi til at man så vidt muligt benytter mobile-pay ved betaling.

Og så lige et meget stort opråb – Håndhygiejnen er vores stærkeste våben og vi skal hjælpe hinanden med at huske det! Husk at grundig håndvask betyder lunken vand, godt med sæbe, husk håndled, neglebånd og mellem fingrene samt at tørre hænder i engangshåndklæde e.l. Brug håndsprit, hvis ikke en ordentligt håndvask er mulig. På den måde skaber vi tryghed for os selv – men også tryghed for borgerne.
Se evt denne lille film: https://sst.23video.com/video/534296/sdan-vasker-du-hnder

Danske Regioner har lavet en online test om Corona symptomer, som man kan tage, inden man henvender sig til Sundhedsvæsnet.
Tag testen her 

 

Facebooktwitterlinkedinmail